Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

No hi ha mala crisi que bona energia no porti

with 2 comments

Era evident que la reunió del G-20 no aportaria gran cosa a la situació actual, per molt que Zapatero hi assistís. Moltes declaracions de intencions i frases grandiloqüents però poca llenya al foc.

De tota la crisis que s’està produint dintre del sector financer i del automòbil espero i desitjo que la gent es consciencií i aprofitem aquets moment per fer una canvi de model energètic en el sector del automòbil. Una manera que els governs podrien justificar l’ajuda al sector automobilístic seria amb el compromís d’aquests sector en reduir les emissions de CO2 i amb el compromís de començar a fabricar cotxes elèctrics en sèrie en menys de dos anys. Crec que unes ajudes importants dels estats cap a les companyies automobilístiques amb la finalitat de reduir les emissions de CO2 i promoure la innovació en altres fonts d’energia més sostenibles seria ben vista pels seus electors, els qui pagarem aquesta factura, a més a més s’estaria incentivant la innovació i faria que les famílies depenguessin menys dels capricis de la OPEP. Jo almenys hi estaria d’acord perquè veuria bones intencions en el fons i en la forma. Segurament els beneficis d’ajudar a aquest sector faria que l’atur no augmentes, s’innovés i la tecnologia del sector del automòbil es traslladaria  a la resta de sectors, reduiríem les emissions de CO2 i deixaríem de dependre de la OPEP.  I vosaltres que en penseu ?  no es  un bon moment, aquesta crisis, per començar a incentivar amb molta força les noves energies en el sector del automòbil ?

Anuncis

Written by invercat

17 - Novembre - 2008 a 17:19

Arxivat a Economia

2 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Información Bitacoras.com…

  Si lo deseas, puedes hacer click para valorar este post en Bitacoras.com. Gracias….

  Bitacoras.com

  17 - Novembre - 2008 at 17:20

 2. S’ha produit un primer pas cap al canvi que reclames en el post. Henvry Waxman, partidari de polítiques verdes, ha derrotat en la lluita per la presidència del comitè d’Energies i Comerç de la Càmara de Representants a John Dingel, gran amic de les “The Big Three”.

  http://www.lavanguardia.es/free/edicionimpresa/res/20081121/53584283115.html?urlback=http://www.lavanguardia.es/premium/edicionimpresa/20081121/53584283115.html

  Borsaholic

  22 - Novembre - 2008 at 20:04


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: