Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

Ventes minoristes a EEUU i Catalunya

with one comment

En la següent noticia publicada pel The NY Times , http://www.nytimes.com/2008/11/29/business/29black.html?_r=1&ref=business, a EEUU hi ha la tradició de fer unes rebaixes del 50% després del dia d’Acció de Gràcia. Segons diu l’article, aquest dia el deport nacional es el consumisme. Pel que sembla les ventes aquest any no estan anant gaire bé, descens de les ventes de dos dígits. Hi molta menys gens que aprofita aquest dia de 50% de rebaixes per fer compres i a més a més la gent es menys agressiva aquest any.

Un cop llegit el article arribo a la conclusió: Si els nord-americans gasten molt menys aquest any, aquí Catalunya la cosa pot ser terrible pels petits comerços. El nostre consumisme no es tan irracional com el americà i si ells han començat a ser prudents, nosaltres encara ho serem molt més, per tant les ventes potser descendiran més aquí que a EEUU.

Si els petits comerços no fan res, aquest any serà molt dur per ells. Així que els suggereixo que siguin imaginatius i pensiu formules per atreure a clients i per vendre més. Quan dic que han de ser imaginatius, no vull dir rebaixar els preus fins fer desaparèixer el marge de benefici. Quines son aquestes solucions imaginatives? Doncs jo realment no ho se. Qui millor coneix el seu negoci son els propis comerciants i ells millor que ningú haurien de saber com captar l’atenció dels clients, que els hi ha d’oferir en aquesta època i com els hi ho han d’oferir. Estic convençut que els comerços que no utilitzin al màxim la seva imaginació ho passaran molt pitjor que els que l’utilitzin. Teniu alguna idea imaginativa pels petits comerços ?

Anuncis

Written by invercat

28 - Novembre - 2008 a 18:13

Arxivat a Economia

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Información Bitacoras.com…

    Si lo deseas, puedes hacer click para valorar este post en Bitacoras.com. Gracias….

    Bitacoras.com

    30 - Novembre - 2008 at 19:40


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: