Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

Ampliació capital Santander i estafa Bernard Madoff

leave a comment »

Creieu que hi ha alguna relació entre la sorprenent ampliació de capital que va realitzar el Banc Santander a mitjans de novembre i l’estafa de Bernard Madoff ?

Jo crec que si, per tant estic suggerint que el Santander sabia des de fa un mes que hi havia algun problema en els fons de Madoff i que aquests fons perdrien bastants cales,  potser no sabien la quantitat exacte però sabien que seria una noticia bomba. Per aquest motiu va fer aquesta ampliació sorpresa. Perquè els mateixos grans patrimonis e inversors que van anar a la ampliació de capital son els que ara s’han vist afectats amb pèrdues molt importants.

Si l’ampliació de capital es fes avui: els grans patrimonis que van ser assessorats pel Santander per comprar els productes de Madoff, que han perdut un fotimer de diners i ara el Santander es neteja les mans, no anirien a l’ampliació de capital. I qui aniria a l’ampliació de capital de un banc que no sap controlar les inversions del seus grans patrimonis, es a dir dels seus millor clients ?

Si estic en lo cert,  seria molt dolenta la imatge del Banc Santander. Si no en sabien res, encara pitjor perquè vol dir que els grans patrimonis estan pagant un preus d’or per gestionar els seus diners (i els risc d’aquests) i els seus gestors no s’adonen de res.

Nota: Tot el que dic son especulacions i no tinc cap dada per demostrar que el Santander sabia des de fa un mes el problema amb els fons de Madoff, però llegint que el fons de inversió de la Koplowitz havia demanat retirar els diners de la seva inversió el mes d’octubre i encara estava esperant que li retornessin els diners, he arribat a la conclusió que aquesta dada va començar a circular dintre el mon financer ara fa un mes i per tant van començar a sospitar que alguna cosa passava amb aquests fons.

Anuncis

Written by invercat

19 - Desembre - 2008 a 16:09

Arxivat a Economia, Inversió

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: