Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

Madoff, Santander i comissió del 2,35% (54 Milions EUR)

leave a comment »

El Banc Santander cobrava un comissió de gestió anual del 2,35% pels fons que gestionaven i que invertien en el Fons Optimal de Madoff. El Santander de moment es vol netejar les mans sobre aquesta negligència en la seva gestió. Sobre el patrimoni invertit en el Fons 2.300Milons Euros, un 2,35% anual son 54,05Milions EUR anuals de comissió pel Banc Santander, no esta gens malament, no ?

Crec que molts inversors deixaran de invertir en els fons del Santander fins que no se sàpiga del cert quina serà la posició definitiva del Banc Santander sobre les pèrdues originades per Madoff en els seus fons d’inversió. ¿Assumirà la pèrdua el Santander de 2.300 Milions Euros o l’hauran d’assumir els seus clients ?
Ningú vol dipositar la confiança en una entitat que et cobra un 2,35% per gestionar els diners i controlar les inversions que fa en nom teu i després quan es descobreix que una de les seves inversions era un estafa es vol netejar les mans. Els gestors es poden equivocar en les seves inversions però el cas Madoff es un clar cas de negligència per part dels gestors professionals que hi van invertir.

Anuncis

Written by invercat

14 - gener - 2009 a 18:38

Arxivat a Inversió

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: