Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

PIMES: Redistribució de clients en Bancs i Caixes

with 2 comments

Les petites i mitjanes empreses (PIMES) estan patint d’una manera gairebé insuportable les restriccions de crèdits per part de bancs i caixes. Hi ha PIMES amb negocis sòlids i una bon historial de beneficis que veuen com la seva entitat habitual no els hi renova una pòlissa o un crèdit a curt termini. I si proven en altres entitats tenen el mateix problema.
Aquesta política que estan aplicant els bancs i caixes, de tallar el crèdit a tothom, tindrà una repercussió molt important sobre la seva compta de resultats en el futur.
Moltes d’aquestes PIMES, un cop superada aquesta situació transitòria, canviaran d’entitat després de veure que durant molts anys han sigut uns grans clients del seu banc o caixa habitual i que ara, quan son elles les que esperen una mica de flexibilitat per part de la seva entitat es troben amb les portes tancades.

Realment no se quin percentatge de moviment hi haurà però n’estic segur que molts directors financers canviaran la seva relació amb la seva entitat habitual i bastants altres l’extingiran.  No ho faríeu vosaltres ? Jo ja no em miro la meva entitat com abans de l’esclat de la crisis de crèdit, i vosaltres

Anuncis

Written by invercat

15 - gener - 2009 a 6:08

Arxivat a Economia

2 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. El problema serà on anar, perquè crec que es una situació generalitzable a totes les entitats bancàries. Segur que aquest canvi d’entitat es donarà en moltes empreses, i ho faran amb tota la raó del món, però més enllà de la pataleta, em sembla que es quedarà en això.

  Fins i tot hi ha empreses solvents, que per accedir a un concurs estatal públic es troben davant un no a l’hora de demanar un prèstec.

  Avui en dia està més vigent que mai aquella frase dels bancs i el paraigua.

  marcs.

  15 - gener - 2009 at 17:45

 2. Totalment d’acord en que es molt dificl saber on anar però fins ara les empreses gairebe ni es plantejaven el canvi d’entitat i a partir d’ara això canviarà.

  invercat

  15 - gener - 2009 at 22:22


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: