Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

Els Jubilats: L’economia de Ferro

with one comment

Avui he anat a dinar a un restaurant del centre de Barcelona que fan un menú força complert per 12Eur. Feina bastants mesos que no hi anava, suposo que es per això que avui m’ha sorprès el perfil dels clients. Les últimes vegades que hi havia anat estava ple de personal que treballa en les oficines al voltant i una minoria de jubilats. Avui en canvi estava ple de jubilats. Abans també hi anaven, però el que m’ha sorprès avui es que ara son la majoria mentre que quan jo hi anava fa uns sis mesos eren la minoria.

Tota la gent que treballa en les oficines adjacents esta prescindint d’aquest ‘capritx’ que abans es permetien. La gent ara mateix  suprimeix tots els ‘extres’ mentre no tinguin clar que passarà.

 

Les persones jubilades, tindran una pensió més o menys alta però la majoria d’ells no estan patint ni pel tipus d’interès ( llegir: hipoteca) ni pel seu ingressos (llegir : Em despatxaran?), per tant el seu nivell de consum es manté inalterable independentment de la crisis. S’ha de reconèixer que també gràcies a ells, i a totes les persones que no han disminuït el seu consum perquè s’ho poden permetre, la crisis no es pitjor. Sort d’això, no?

Els jubilats, molts d’ells amb un aspecte i salut envejable, seran el grup clients pels quals es barallaren les empreses el proper any.

Anuncis

Written by invercat

22 - gener - 2009 a 19:26

Arxivat a Economia

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Molt ben vist, i tant que es barallaran les empreses, a més, cada vegada hi haurà més % de la societat dins aquesta franja d’edat.

    Borsaholic

    23 - gener - 2009 at 0:36


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: