Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

On te invertits els diners Warren Buffett ?

with 4 comments

En el següent gràfic podeu veure les inversions de Berkshire Hathaway l’empresa d’inversió de Warren Buffett. De la crisis tampoc es salva Warren Buffett, ja que algunes de les empreses on esta invertit com Wells Fargo (WFC) han caigut més d’un 50% el 2009. Però la seva filosofia d’inversió es en valor i a llarg termini. De moment la seva filosofia ha superat al mercat en el llarg termini.

 buffett0109

Dades extretes de:

http://bespokeinvest.typepad.com/bespoke/2009/01/longterm-charts-of-the-financial-sector.html

Anuncis

Written by invercat

23 - gener - 2009 a 7:19

Arxivat a Inversió

4 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Sempre és un plaer veure portafolis com el de BRK, tot i que ara no està en el seu millor moment, no hem d’oblidar el que ha estat en les últimes dècades.

  Ja que parles de WFC, dir que és el banc preferit d’en Warren, n’està literalment enamorat. Una vegada va dir “potser mai més veurem el preu d’aquest banc “barat”, però si algún dia ho estigués, estigués allà esperant”. Quan ho vaig llegir fa anys, està clar que em va cridar l’atenció, ara per això, no posaria ni un euro al sector bancari, (déu ser l’únic sector -dels generals- que mai he comprat una acció).

  T’agrada alguna de la llista? a mi sí.

  caraocreu

  23 - gener - 2009 at 18:22

 2. El nostre amic Buffet crec que els mals de cap no li venen de la seva cartera,sino de la cobertura amb futurs que va fer l´any passat i que de omnet li estan costant un ull de la cara.
  El que no entenc és com un home que ha dit que: “Els futurs son armes de destrucció massiva” renegui del que pensa i es possi amb aquests “merders”.Veurem qe passa amb aquesta “aposta”,els futurs no són accions que pots tenir esperant que s´oplin de pols a millors temps.Segur que tard o d´hora en sentim a parlar i mes si els mercats continuen baixant.

  putabolsa

  23 - gener - 2009 at 18:36

 3. Si m’agarda Johnson&Johnson, però no he analitzat l’empresa. Em va cridar l’atenció els seus espectaculars resultats el 2008, vaig llegir abans d’ahir que els seus beneficis han pujat un 11% el 2008 i per contra la seva acció ha caigut un 10%, es una ‘vaca lletera’ que diu el Buffett. I Wal-Mart segurament també es comportarà millor que el mercat aquest 2009.

  invercat

  23 - gener - 2009 at 19:47

 4. Vaig llegir un post on un blogger explicava perque creia que Buffett guanyaria diners amb aquesta mega ‘aposta’, però no he conseguit recordar ni trobar l’enllaç, era molt interessant.

  invercat

  23 - gener - 2009 at 20:10


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: