Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

Perquè heu de comprar accions de Telefónica ?

with 3 comments

La primera raó i més important es perquè jo tinc accions que vaig comprar a un preu mig de 18Eur, avui estan a 13,93Eur, i per tant ara mateix estic perdent calés. Amb aquest escrit provocaré un moviment a l’alça molt fort de la cotització que la farà pujar fins als 25Eur, punt en el qual vendré totes les accions i un cop restades les comissions haure guanyat uns 20Eur. Si estic de sort la CNMV no detectarà cap cosa rara al veure que les accions es disparen, de 13,93Eur a 25Eur des de la publicació d’aquest escrit, però això no es nou, la CNMV mai veu cap moviment sospitós o si el veu ni s’immuta. 

La segona raó per la qual heu de comprar accions de Telefónica es perquè igual que jo hi ha altres inversors particulars que van comprar a preus més alts o inclús n’hi ha alguns com un tal César Alierta, president de Telefónica, que va comprar, el 11 abril del 2008, 2 Milions d’opcions ‘call’ a un preu d’execució de 30Eur per acció amb data execució entre febrer i març del 2011. Prèviament aquest mateix inversor ja havia comprat, en el mes de març del 2007, 8,2milions d’opcions ‘call’ a un preu d’execució de 22Eur i data de venciment en març del 2011. Estarem pensat que aquest home era un eixelebrat però encara n’hi ha més. Com que veia que no en tenia prou també va comprar, el 17/10/2007, 1,86 milions d’accions, que no opcions, a un preu mig de 21,49Eur. Aquest home ara mateix esta perdent un fotimer de calés, molts més que jo. Per tant, a no ser que ja s’hagi cobert de possibles pèrdues, o les accions pugen fins 30Eur abans de març del 2011 o aquest home perdrà un fotimer de cales apart dels corresponents bonus per fer créixer el valor de les accions. 

Que en penseu vosaltres, el senyor César Alierta president de Telefónica, acabarà fent pujar les accions fins 30Eur abans de març del 2011 o perdrà tots els diners invertits en les opcions?

 Si us voleu informar més de les operacions que va fer aquests esbojarrat inversor ho podeu fer als següents enllaços:

http://www.libertaddigital.com/economia/alierta-compra-opciones-sobre-dos-millones-de-acciones-de-telefonica-a-30-euros-a-ejercer-en-2011-1276327825/

http://www.cotizalia.com/cache/2007/10/17/51_alierta_millones_euros_opciones_gracias_calenton.html

http://www.elimparcial.es:6681/hemeroteca/2008/04/11/contenido/9966.html

http://noticias.geomundos.com/noticia-alierta-compra-opciones-sobre-dos-millones-de-acciones-de-telefonica-a-30-euros-a-ejercer-en-2011_31977.html

http://www.rankia.com/blog/fernan2/2008/04/telefonica-ojo-con-ella-alierta-ataca.html

http://especulacion.org/bolsa/index.php/2007/10/12/el_sr_alierta_pega_el_pelotazo_con_telef

Nota: Evidentment tothom que vulgui comprar accions a partir d’aquest escrit es que ha perdut el senderi al seguir els suggeriments d’una persona que està perdent cales en aquesta inversió. L’escrit tant sols pretén obrir un punt de discussió sobre les opcions que va comprar César Alierta i que en el seu moment van provocar un gran rebombori.  

Anuncis

Written by invercat

2 - febrer - 2009 a 6:37

Arxivat a Economia, Inversió

3 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Buenas

  Informacion muy curiosa un tema que siempre me a interesado, muy bueno, con una excelente recopilacion de informacion sobre alierta.

  s2

  Tino

  3 - febrer - 2009 at 10:16

 2. Et recordo que en la ultima pujada fins a 24 eur,ell ja tenia opcions call comprades prop de 18 eur,just unes setmnes abans,es mes,amb la noticia ell va provocar aquesta ultima pujada fins 24 eur i aquesta opcio la va ejecutar amb unes plusvalues acollonants en poc mes de 2 mesos.No tot es el que sembla.

  putabolsa

  3 - febrer - 2009 at 20:57

 3. putabolsa, Sabia que amb la seva noticia les accions havien pujat fins a 24Eur i també es va publicar que amb aquesta pujada guanyava 20Milions D’Euros però en cap lloc vaig trobar publicat que afirmessin que havia executat les opcions i per tant era una plusvàlua no materialitzada, igual que ara es una pèrdua no materialitzada. Es per això que en el escrit deia que si no s’havia cobert estaria perdent molts diners, quan vaig escriure ‘s’havia cobert’ estava pensant en quan l’acció estava a 24Eur, però no vaig trobar cap noticia per confirmar-ho. Si tens l’enllaç de la noticia i me’l passes el podem deixar com a referència per qui vulgui seguir tota l’operació del Senyor Alierta.

  invercat

  4 - febrer - 2009 at 20:10


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: