Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

Presentació Diredin.com

with 4 comments

Avui us vull presentar un altre projecte que he començat a desenvolupar fa molt poc temps i per tant encara esta molt verd, però com que el tinc  ja actiu m’agradaria que em donéssiu la vostra opinió sobre les millores que es poden fer o suggeriments de com hauria de ser un directori ideal d’economia i finances.

El projecte es www.diredin.com i es un directori especialitzat en enllaços de finances, blocs economia, portals d’economia, informes mensuals d’economia, etc… En definitiva es una recopilació de tots els enllaços que he anat recopilant i que considero interessants per totes aquelles persones que busquen informació de qualitat d’economia i dels mercats.  

De moment he publicat els enllaços i els tinc mig classificats, em queda pendent fer una descripció millor que l’actual, valorar cadascun dels enllaços  i ordenar-los en cada categoria segons aquesta valoració. Tot i que els valoraré, ja us dic que si un enllaç no te un mínim de qualitat no el tindré en el directori, per tant serà fer una classificació dels millors entre els millors.    

Una altra tasca pendent es fer que els enllaços surtin paginats i no tots de cop quan entres en una categoria, però com que estic desenvolupant el projecte amb Blogger tinc algunes dificultats tècniques que haig de superar amb dedicació i de moment no he tingut el suficient temps, però espero arreglar aquest aspecte, a no ser que a vosaltres us agradi més veure tots els enllaços seguits enlloc de paginar cada ‘n’ enllaços. S’accepten opinions.

Un altre tasca que m’agradaria realitzar en el directori es la publicació de ‘escrits’ periòdics sobre noticies interessants, opinió, etc… No només vull que sigui un directori sinó també un lloc de trobada entre tots els interessats en el mon econòmic, un petit bloc.

Cal dir que el projecte www.diredin.com es en castellà i que te domini propi, cosa que no puc fer amb invercat i wordpress sense pagar una quota anual.  Intentaré continuar el projecte http://www.diredin.com/ amb els escrits a invercat, ja que trobo els escrits en català molt més personals i el meu objectiu a invercat encara no s’ha complert: promoure i transmetre la cultura financera en català des de la meva ignorància en molts temes, i debatre sobre ella en català. Crec que es un objectiu que no l’assoliré mai i per tant espero que el projecte invercat duri força temps. Tot es qüestió d’esforç i voluntat, com ens reclama ara el nostre president de la Generalitat.    

Per acabar amb aquesta auto propaganda, espero que trobeu interessant el projecte www.diredin.com i m’agradaria que em comuniquéssiu com hauria de ser el vostre directori ideal d’economia i finances, així com enllaços que considereu interessants i que no estan en el directori (no puc prometre que els afegiré per si que els revisaré per veure si compleixen els criteris mínims que exigeixo).

Anuncis

Written by invercat

6 - febrer - 2009 a 6:07

Arxivat a Economia

4 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. Invercat, a primera vista sembla una bona idea crear un directori que aglutini “el millor entre el millor”. He mira’t la plana i veig que les seccions estan ben pensades, i per a tot tipus d’amants de la inversió, economia, etc. A simple vista potser hi trobaria a faltar tipus de canvis.

  Més endavant si funciona, posar una bona plantilla al bloc, pq tingui més presència visual.

  Aquesta plana et portarà bastanta feina, però si aconsegueixes que funcioni i estigui actualitzada, ja et dic, penso que pot ser molt interessant.

  Jo també espero que puguis continuar durant molt de temps amb invercat, entro diàriament. Sobre el tema de promoure i transmetre la cultura financera en català és impossible, la gent no s’involucra. L’important en un bloc és obtindré resposta, altres punts de vista, feedback vaia.. i l’única manera és escriuré en castellà. És trist, pq seria maco tenir blocs d’economia i borsa en català, però està vist que és un nínxol massa petit.

  Per cert, últimament has augmentat tant en el nivell com en la quantitat de posts, la meva enhorabona!

  caraocreu

  6 - febrer - 2009 at 14:09

 2. caraocreu, primer de tot agrair els teus comentaris, els tindré tots presents. La Secció de tipus de canvis dona-la per feta quan actualitzi els enllaços de diredin.

  invercat

  6 - febrer - 2009 at 17:09

 3. molt bona la idea invercat. Molta sort. Encara no me l’he mirada amb detall, però ja ho faré.

  Mira’t aquesta pàgina. N’hi han moltes de pàgines d’informació financera i molt bones. Com que no sé si la idea és posar-ne moltes o fer-ne una criba, et passo aquesta del The Wall Street Journal. Com més en tinguis a mà, millor selecció en podràs fer.

  http://online.wsj.com/mdc/public/page/marketsdata.html

  marcs.

  6 - febrer - 2009 at 18:48

 4. trentaideu, gràcies per l’enllaç. I l’intenció es fer una criba, només tenir les que aporten informació interessant i rellevant tant de blocs com d’altres enllaços

  invercat

  6 - febrer - 2009 at 20:04


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: