Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

Les 50 empreses més innovadores

leave a comment »

Fast Company publica la llista de les 50 empreses més innovadores. Encapçala la llista l’equip que ha treballat per aconseguir que Obama sigui president dels EEUU. La segona posició es per Google, i la tercer per Hulu.

Desconeixia que era Hulu, llegint l’article descobreixo que es la nova televisió impulsada per Fox i NBC Universal, on pots visualitzar totes les seves series, i també les series més de 120 fonts, series noves com clàssiques, amb una qualitat impecable i sense anuncis (be nomes 2 minutes però això avui dia es considera sense anuncis). Em quedo amb una frase que diuen els impulsors de Hulu:  “Hulu is about the shows, not the networks. The shows are the brands that users care about.”, traducció: “Hulu es sobre les series, no sobre les cadenes de televisió. Les series son les marques per les quals s’interessen els usuaris”. Aquesta frase es fruit de que tot i ser Hulu impulsada per Fox i NBC no es fa gens de referència sobre aquestes cadenes de televisió en el portal. El seu producte son les series, i es que els usuaris cerquen realment, noms de series no de cadenes de televisió. Crec que aquí hi ha una visió de futur molt important que haurien de seguir totes les televisions. Els usuaris que busquen continguts de televisió no els importa quina es la cadena que va fer la sèrie sinó que volen el contingut i si es de qualitat el usuari ho agrairà. En sentirem a parlar de Hulu i del seu concepte de televisió “series no cadenes”.

Una altre dada que m’ha sorprès es que GE, General Electric, el monstre americà ocupi la 11 plaça en el rànquing d’empreses més innovadores. Sembla que ja no es un problema ser una megaempresa per ser innovadora.

Us deixo la llista de les 11 empreses més innovadors i si voleu consultar la resta pitgeu aquí:      

 • 1- Equip del Obama
 • 2- Google
 • 3- Hulu
 • 4- Apple
 • 5- Cisco systems
 • 6- Intel
 • 7- Pure Digital Technologies
 • 8- WuXi Pharma Tech
 • 9- Amazon
 • 10- Ideo
 • 11- GE

Per cert, donat el daltabaix que han sofert algunes d’aquestes en borsa, seria interessant invertir en elles ?

Anuncis

Written by invercat

15 - febrer - 2009 a 14:26

Arxivat a Economia, Inversió

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: