Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

Diversifica la teva cartera: Inverteix en un bordell

with one comment

Els analistes professionals sempre ens diuen que hem de diversificar la nostra cartera d’inversions, doncs per una vegada els hi podríem fer cas i comprar accions d’una empresa que el seu negoci es gestionar Bordells a Australia, estarem fent una diversificació a nivell de sector i de país.

El bordell va guanyar els anys 2004, 2005 i 2006 el premi al millor Bordell que concedeix cada any Industria Australiana de contingut adult. Pel que sembla doncs la empresa ofereix un bon servei de qualitat, no estaríem invertint en una empresa de serveis de poca qualitat sinó tot al contrari.

L’any 2003 el Daily Planet va sortir a cotitzar a la borsa australiana. En poc temps va multiplicar el seu valor per 4, era d’esperar perquè molts inversors deurien pensar que era una oportunitat única per diversificar la cartera en un sector on hi ha poques empreses que cotitzin en borsa, però l’any 2007 el preu de l’acció havia caigut per sota del preu de la oferta publica del 2003.

Ara l’empresa que cotitza en borsa es diu Planet Platinum i el seu negoci principal es negociar propietats i negocis de entreteniment per adults.

En la imatge podeu veure els resultats de l’empresa dels últims 6 mesos del 2008, va guanyar un 32% més que l’any 2007, malgrat la crisis. Si tindran raó els analistes professionals que hem de diversificar la nostra cartera!!!

 resultatsplanetplatinumdesembre2008

Enllaç a resultats  segon semestre 2008 de  Planet Platinum

Fonts: Wikipedia, Planet Platinum, Borsa Australiana 

Anuncis

Written by invercat

5 - Març - 2009 a 20:54

Arxivat a Economia, Inversió

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] diversificació d’inversions: inverteix en un bordellinvercat.wordpress.com/2009/03/05/diversifica-la-teva-carter… per fralno fa pocs segons […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: