Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

¿Que estan obviant els bloggers tecnològics? !El teu negoci!

leave a comment »

A Scobleizer trobo un interessant article on reflexiona sobre la nova tecnologia 2.0 i els negocis tradicionals. Els punts principals que destaco del seu article What are the tech bloggers missing? Your business!  son:

“Els bloggers tecnològics son increïbles cobrin totes les novetats tecnològiques que surten al mercat i explicant com un particular pot utilitzar aquesta tecnologia.

En canvi, els bloggers tecnològics no son bons explicant com un negoci tradicional hauria d’aprofitar aquesta nova tecnologia en el seu negoci.

El restaurant Junooon que esta just davant de les oficines centrals de FaceBook, no te integració de FaceBook a la seva pàgina web, no te comunitats, no te fòrums, no te integració amb Twitter, …. Si el negoci que esta just davant de FaceBook no esta aprofitant tota aquesta nova tecnologia,¿quines possibilitats hi han que la resta de milions de negocis al voltant del mon la aprofitin?

¿A qui hauria de seguir que estigui ensenyant a tots els negocis tradicionals com aprofitar aquesta nova tecnologia en el seu negoci?”

Comparteixo plenament les reflexions que es realitzen a Scobleizer,  la tecnologia 2.0 està molt de moda però de moment ningú ha exposat un model de negoci per aprofitar aquesta tecnologia 2.0 en les empreses més tradicionals. ¿Que ha de fer un negoci tradicional amb la tecnologia 2.0 per augmentar les seves ventes o per millorar la seva relació amb el client?

Font: Scobleizer

Anuncis

Written by invercat

21 - Abril - 2009 a 6:17

Arxivat a Economia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: