Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

No pensis que poden fer els polítics per tu sinó que pots fer tu perquè ells visquin millor

with 3 comments

12.000 EUR mensuals (7.665 euros de salari base més 4.202 euros per dietes i despeses generals) es el que cobraran els nous Eurodiputats al parlament Europeu. Jo em faré polític, Eurodiputat concretament perquè els politics Espanyols malviuen amb un salari de 4.948 EUR mensuals (3.126 euros de salari base més 1.822 euros en concepte de dietes i allotjament).  

El nom del partit polític a Europa es dirà: Els Vividors.  Molts polítics Europeus ja s’han posat en contacte amb mi per tal de formar part de la meva llista de candidats, ja que diuen que es senten molt més identificats amb el meu grup (Els Vividors)  que no pas amb la seva formació actual. Tots son benvinguts. El nostre primer lema de campanya serà: No pensis que poden fer els polítics per tu sinó que pots fer tu perquè ells visquin millor.  

En aquesta època de crisis es normal i molt important, que els futurs polítics com jo, demanem als nostres electors que s’estrenyin el cinturó, que acceptin una pujada de 2 cèntims per litre de benzina, que paguin el doble del pressupost inicial per un aeroport sense metro, i que acceptin un deute desbocat de l’administració. Tots aquests sacrificis son pel be del ciutadà. Amb aquests sacrificis el ciutadà aconsegueix que els cervells d’Europa (entre els que m’incloc perquè en uns quants anys serè Eurodiputat, formaré part d’aquesta gran Casta) puguem tenir un sou digne, 12.000 EUR mensuals, per poder pensar en les nostres responsabilitats polítiques i no distreure’ns per si no arribem a final de mes (preocupacions que esta permès que tinguin les Castes inferiors però no en la Casta Eurodiputat), situació gens desitjable perquè provocaria que no tinguéssim les nostres gran idees, com per exemple mantenir dos seus europees que suposen un cost anual de 300 Milions EUR anuals i obliga cada mes a traslladar totes les oficines d’un país a un altre. Moltes multinacionals segueixen aquest mateix concepte de dualitat de seus en dos països diferents i el trasllat de tots els seus treballadors durant una setmana al mes d’un país a un altre perquè està demostrat que això fa que els treballadors estiguin molt més motivats i rendeixin molt més, i al cap i a la fi que son 300 Milions euros, una futilesa davant de les grans responsabilitats i decisions que prenen.

Comportat com un ciutadà responsable i compromès amb el país i transmet el nostre lema: No pensis que poden fer els polítics per tu sinó que pots fer tu perquè ells visquin millor.  El futur del nostre país està en les teves mans, no permetis que una gran idea dels nostres diputats europeus no surti a la llum perquè l’eurodiputat estava pensant en com pagar la seva hipoteca enlloc de en fer la seva gran feina. No ens podem permetre que aquesta casta s’extingeixi. Dintre d’uns dies en els mitjans de comunicació sortirà publicat el número de compte on podreu fer els donatius per preservar la Casta Eurodiputat, fes el teu donatiu. També vull arribar a un acord amb TV3 perquè la propera Marató de TV3 serveixi per recaptar fons per la supervivència de la Casta Eurodiputat, espero que també hi participis amb la teva col·laboració i un donatiu.

D’altra banda, si mai fes un partit polític Català es diria: Els pidolaires. Aquest grup avarca totes les tendències polítiques actuals catalanes.

Font:  Soitu

Anuncis

Written by invercat

19 - Juny - 2009 a 20:07

Arxivat a Economia

3 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] No pensis que poden fer els polítics per tu sinó que pots fer tu perquè ells visquin millorinvercat.wordpress.com/2009/06/19/no-pensis-que-poden-fer-el… per invercat fa pocs segons […]

 2. Que bonic que és viure en una democràcia on no pots decidir res d’important… que bonic que és anar a votar sabent que votis a qui votis tot seguirà igual… que bonic és viure en democràcia devaluada.

  madebymiki

  21 - Juny - 2009 at 8:44

 3. Es trist però es tal i com dius, una democràcia devaluada on els ciutadans no tenim cap mecanisme per corregir els excessos dels nostres polítics, escollits democràticament però que no poden ser defenestrats democràticament quan cometen excessos imperdonables.

  invercat

  21 - Juny - 2009 at 14:24


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: