Invercat: Borsa, inversió i economia

Bloc de borsa, economía, inversió i finances en català

Ampliació capital Jazztel : Ni que em regalin les accions

leave a comment »

Potser he sigut una mica contundent amb el títol, si me les regalen si que les accepto però si em fan pagar encara que sigui un cèntim no penso anar a la ampliació de capital de Jazztel, es una bomba de rellotgeria que no se sap per on esclatarà. Fa varis anys que vaig llegint a la premsa que Jazztel no compleix les seves previsions ni de bon tros, sembla que aquest últim any han guanyat una mica de quota de mercat però no es suficient com per anar a l’ampliació de capital ja que tal i com expliquen molt be a Gurusblog te un deute enorme.

Si en la vostra oficina bancària os intentem encolomar les accions de Jazztel pregunteu-li si ha tingut beneficis els últims 5 anys, si considera que el deute que te aquesta empresa es normal, la teva oficina bancària ¿li concediria un crèdit sense cap tipus d’aval a Jazztel? (si l’empresa es tan bona inversió el banc no hauria de demanar cap tipus d’aval perquè el negoci no tindria cap tipus de risc, no?)

En resum, no us deixeu entabanar ni per la publicitat de Jazztel ni per la vostra oficina bancària, no acudiu a l’ampliació de capital de Jazztel, el risc es massa alt (es com saltar sense paracaigudes des de un avió, potser teniu sort i no us mateu però ¿assumiríeu el risc?). Segur que si la cosa surt be podreu guanyar molts diners però habitualment quan les coses no estan gaire clares sempre triomfa la llei de Murphy.

Written by invercat

26 - Juny - 2009 a 15:38

Arxivat a Economia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: